Depilacija

Ena najpogostejših metod odstranjevanja dlak je nedvomno voskanje vašega telesa. Seveda obstaja veliko načinov za odstranitev dlačic, vključno z depilacijo, britjem, epilacijo, kremo za odstranjevanje dlak in še več. Danes se z lahkoto znebite neželenih dlačic na vseh predelih telesa.

Edini način za najboljšo izkušnjo z depilacijo je začeti z najboljšim voskom. Naš vosek ne nudi le nežno odstranjevanje dlačic, ampak tudi pomirja in olajša občutek na koži po depilaciji.

V našem salonu smo se opremili z po meri izdelanim tekočim voskom (zlati vosek), ki ga je izdelal eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev voskov v Španiji. Nanaša se z leseno palčko in odstranjuje s trakovi. Ta poseben vosek, v kombinaciji z našimi neprimerljivimi storitvami depilacije naredi celotno izkušnjo voska veliko bolj udobno! Namenjen pa je za obrazna in občutljiva področja telesa.

V naši ponudbi nudimo tudi ekskluziven mehak vosek. Ta nebeški, črni vosek olajša kožo, saj odstranjuje celo najbolj trmaste dlačice. Nova formula polimernega voska z nizkim tališčem za odstranjevanje brez trakov zagotavlja brezhibno depilacijo ob nizki temperaturi. Vosek je izdelan iz ultra visoko kakovostne smole in čebeljega voska. Je izjemno elastičen in se hitro suši. Odpre pore v koži in se tesno oprime dlačic, kar zagotavlja lažje odstranjevanje. Dlačice so odstranjene s korenino, kar upočasni njihovo nadaljnjo rast. Nanos je možen v tankem sloju, kar je idealno tako na večji površini, kot tudi na delikatnih predelih obraza in bikini območja. Vosek je postal priljubljen posebej za brazilsko depilacijo, depilacijo nog ter moških prsi. Odstrani tudi najbolj nežne dlačice in dlačice dolge zgolj 1 mm. Odstranjevanje dlak je manj boleče kot depilacija s trakovi. Formula je primerna za vse predele in vse tipe kož.