MANIKURA

Klasična manikura / Klasična manikura z lakiranjem

V našem salonu se zavedamo, da si roke zaslužijo posebno pozornost in nego. Klasična manikura je tradicionalen način osnovne nege rok in nohtov, ter uporabe laka za nohte. Če ste pri volji za nekaj razvajanja, si privoščite klasično manikuro. Je odličen način, kako privabiti boljše razpoloženje v vseh letnih časih!

Koraki za to storitev so rezanje in oblikovanje nohtov (piljenje, poliranje) nato ureditev obnohtne kožice (striženje po želji stranke). Vaši nohti bodo nato obrezani in oblikovani glede na vaš želeni slog. Sledi razmastitev nohtov ter izbira laka za nohte po vaši želji (podlak, lak, nadlak). Nazadnje uporaba oljnatih kapljic za hitrejše sušenje laka ter nanos negovalne kreme za roke, ki kožo navlaži. (Koža dlani je izpostavljena prekomernemu onesnaževanju zunanjega okolja. Zato je dobro za njo skrbeti s pomočjo visoko kakovostnih krem. Hranilne kreme učinkovito mehčajo in gladijo kožo na rokah, ki zagotavljajo dolgoročno zaščito in hidracijo.)

Za posebej primerno higiensko nego nohtov uporabljamo pilice za enkratno uporabo.

La Bonita SPA manikura

La Bonita SPA MANIKURA je pojem za profesionalno nego rok in nohtov. Spa manikura je v zadnjem času zelo iskana, saj je zaradi vsakdanjega stresa vsekakor dobrodošla za vse tiste, ki si želite razvajanja z negovalnimi kakovostnimi izdelki.

Primerna je za vse, ki želite imeti urejene in globinsko nahranjene nohte ter kožo na rokah. Ta koncept podpira salon La Bonita, kjer so za vas oblikovali razkošno Spa Manikuro s posebno linijo ORGANSKIH izdelkov. Pri negi uporabljamo izdelke iz linije Dadi`Oil, katera so sestavljena iz 3 certificiranih BOGATIH ORGANSKIH olj:

 • Avokadovo olje (visoka vsebnost vitaminov A in D)
 • Ekstra deviško oljčno olje (protivnetna lastnost)
 • Jojobino olje (za globinsko prodiranje)
 • Naravni Vitamin E (močni antioksidant-čudovit vonj ustvarjen iz 21 eteričnih olj, vpije se hitro, globoko in ne masti).

Izdelki se hitro vpijajo, niso mastni. Formula zadrževanja vlage poveča raven vlage v koži. NE VSEBUJE sulfatov in parabenov. VEGANSKO!

Spa manikura vključuje naslednje postopke:

 • Razvajanje v Spa kopeli
 • Piling za roke
 • Klasična manikura
 • Spa maska za roke-rokavičke za roke (vsebujejo ekskluzivno emulzijo, sestavljeno iz 100% surovin iz obnovljivih rastlinskih virov: obogatenih z aktivnimi sestavinami, ki hitro mehčajo obnohtno kožico in navlažijo roke, hkrati pa preprečujejo glivične in bakterijske okužbe)
 • Masaža rok
 • Lakiranje nohtov

IBX SYSTEM (intenzivno obnovitveno zdravljenje nohtov)

Pri negi nohtov z IBX sistemom poskrbimo za intenzivno obnovitveno zdravljenje nohtov. Je idealna nega za vse uporabnice permanentnega laka, za nohte, ki so mehki in krhki, za medicinske sestre, natakarice, frizerje in vse, ki imajo roke veliko pod vodo.

IBX Strengthen

Revolucionarni dvodelni sistem, ki omogoča naravnim nohtom lahkotno samostojno rast. Globinsko utrjevalno sredstvo, ki spaja zgornje plasti nohta skupaj in izboljša celovitost nohtne ploskve pod katerim koli permanentnim lakom ali gelom. Uporablja se tudi za ohranitev močnih naravnih nohtov, da lahko zrastejo dolgi.

IBX je gonilna sila v sistemu IBX

 • Dokončna tvorba IPN v notranjosti povrhnjice nohta.
 • Utrdi povrhnjico nohta s spajanjem zgornjih plasti ter nohtom zagotavlja čvrstost in zaščito.
 • Vedno mora biti nanesen cel nanos, ne glede na to ali ga uporabljate za zaščito pred permanentnim lakom ali za rast naravnih nohtov.
 • Posuši se z LED lučko.
 

IBX Repair

Pod permanentnim lakom ima funkcijo tesnila, ki preprečuje, da bi nohti dehidrirali.
 • Popoln nanos IBX REPAIR deluje takoj, ko se plasti pričnejo spajati in začne nastajati interpenetrirajoča polimerna mreža (IPN).
 • Preprečuje pojav »belih lis« na površini nohta.
 • IBX REPAIR je posebej namenjen poškodovanim nohtom; vključno s poškodbami kot so razcepljeni nohti, plastenje ter razslojevanje nohtov.
Deluje kot »obojestranski lepilni trak«, ki spaja poškodovane dele nohta.

Permanentno lakiranje

Permanentni lak je danes najbolj priljubljen izdelek za nohte na trgu. Ta poltrajna obstojnost laka so sanje vsake ženske, ki želi popolne nohte za 14 dni. Shellac je kombinacija gela in laka v enem. Je “stalna” manikirska opcija, katera se obdrži na nohtih minimalno dva tedna. Za sušenje laka se uporablja LED-svetloba, katera posuši lak in zagotavlja gladke, lepe in dolgotrajne rezultate. Shellac prav tako prekrije nepravilnosti nothov, saj se popolnoma spoji z njimi ter jih ščiti pred zunanjimi dejavniki.

Odstranjevanje permanentnega laka

Glede na to, da nam je skrb za nohte na prvem mestu, se odstranjevanja Shellac-a, lotimo zelo pazljivo. Pri tem uporabimo tekočino za odstanjevanje Shellac-a. Najprej Shellac nežno zmatiramo z BLOK PILICO, da odstranimo sijaj (ker se potem veliko lepše in hitreje ostale plasti raztopijo).

Nato na vatno blazinico v velikosti nohta nanesemo ODSTRANJEVALEC UV LAKA, zavijemo z FOLIJO ZA OSTRANJEVANJE vsak noht posamično. Večina gel laka se je raztopila v max.10 min. Če še kaj ostane na nohtih, podrgnemo z leseno palčko. Nohte za konec spoliramo in nahranimo s kremo, ki učinkovito mehčajo in gladijo kožo na rokah. Za nego nohtov dodamo hranljive kapljice, ki poskrbijo za globinsko nego nohtov.