NEGA OBRAZA

GLAM GLOW DELUXE nega obraza

GLAM GLOW DELUXE nega obraza združuje vse postopke čiščenja, vlaženja in negovanja kože v eni, izpopolnjeni in inteligentni negi. V sodelovanju s strokovnjaki več področij, se nega izvaja z aparaturo, ki je tehnološko dovršena in prilagojena, za maksimalno zadovoljstvo, varnost in udobje stranke, na kateri se izvaja postopek nege.   V negi so vključene 4 različne tehnologije aparature: DIAMANTNI PILING OBRAZ + CO 2 CARBOXY TERAPIJA  + ULTRAZVOK + KISIKOVA TERAPIJA

Kombinacija vseh 4 tehnologij s sinergističnimi izdelki učinkovito vpliva na obdelavo vseh plasti kože, kar omogoči:

–  globinsko čiščenje kože in eksfoliacijo/piling, 

–  hidratacijo, oksigenacijo,

–  anti-aging, zategovanje kože,

–  posvetlitev in izenačitev tena kože,

–  zožanje por in zmanjšanje postakenskih brazgotin,

–  splošno izboljšanje stanja kože in aktivnejše prehajanje kozmetičnih učinkovin,

–  hitrejšo mikrocirkulacijo in celično presnovo

–  hitrejšo samoobnovo kože in pomlajen videz.

Inteligentni sistem je zasnovan tako, da se vse tehnologije uporabi s specifičnim protokolom nege, kar omogoča dosego najboljših rezultatov. Sama nega pa tako predstavlja sam vrh kozmetične storitve. Lahko pa se seveda posamezne tehnologije uporabijo tudi samostojno/individualno; ali v različnih kombinacijah, tudi z ostalimi postopki nege in ne samo z nego GLAM GLOW DELUXE.

Microneedling

Microneedling je poleg radiofrekvence in kislinskih pilingov zanesljivo ena najboljših terapij za povečanje tvorbe kolagena in pomlajevanje kože na naraven način. S pravilno izvedenim microneedlingom, ustrezno nego doma in optimalno kombinacijo tretmajev namreč omogoča čudovite rezultate. Če telesu pomagamo še s prehranskimi dopolnili, pa zagotovimo vnos gradbenega materiala, iz katerega se izgradijo nova kolagenska vlakna in tako rezultate še povečamo.

Microneedling nam dobesedno omogoča preobrazbo kože in pravilno izveden nikakor ni škodljiv. Prav nasprotno, zdrav je za kožo, saj sproži izločanje rastnih faktorjev. Seveda pa ni primeren za čisto vsako kožo. In to je razlog, zakaj ga ne priporočam izvajati doma.

Lepotni tretma ni primeren, če imate rdečico, rozaceo, poškodovano kožo ali kakršna koli vnetja. V tem primeru je potrebno najprej poskrbeti za zdravje kože. Prav tako ni primeren, če ste nagnjeni k brazgotinjenju.

Kaj je kolagen in zakaj se ga trudimo s terapijami povečati?

Kolagen predstavlja kar neverjetnih 70 % debeline naše kože. Razgradnja kolagena je povsem naraven del procesa staranja, ki smo ga deležni vsi. Vendar pa se lahko kolagen razgrajuje tudi zaradi vpliva UV sevanja ali vnetnih procesov. Za ohranjanje zdrave in mladostne kože, je tako zelo pomembno, da uporabljamo visoko UV zaščito prav vsak dan v letu, ne le v poletnem času ali ko smo na soncu. Tudi ko se nam z leti tanjša koža, to pravzaprav ni nič drugega kot razgradnja kolagenskih vlaken.

Kot zanimivost naj povem, da je kolagen najbolj čvrst in najbolj razširjen strukturni protein v telesu. Ne predstavlja le 70 % debeline vaše kože, temveč tudi kar neverjetnih 30 % vseh telesnih beljakovin in je izredno pomemben za ohranjanje zdravih sklepov, notranjih organov, žil in mišic. Za sam mladosten izgled in zdravje vaše kože je kolagen zelo pomemben. Zato so tudi terapije za povečanje izgradnje kolagena v nenehnem raziskovanju in izboljšanju.

Microneedling je naravna, nekirurška, neinvazivna metoda za regeneracijo in obnovo vaše kože. Pripelje nas do fascinantnih rezultatov: do zdrave, sijoče, sveže, napete in vidno pomlajene kože. In je popolnoma naravna. Iglična terapija nam omogoča izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti.

Pri postopku drobne, fine iglice prodrejo v povrhnjico in dermis, kjer z njimi naredimo drobne, kontrolirane mikrovbode v kožo. Pri postopku dejansko ne pride do poškodb povrhnjice, saj se celice epidermisa razmaknejo. Iglice prodrejo v dermis, kjer ustvarijo namenske mikropoškodbe, ki so željene, ciljane in kontrolirane. Na tak način sprožimo intenzivno regeneracijo kože. Z microneedlingom z majhnimi globinami, kot so namenjene za domačo uporabo (0,25 mm) dosežemo neprimerno višjo vpojnost visoko koncentriranih učinkovin v kožo. Vendar pa to ni namen microneedlinga samega po sebi. Microneedling je popolnoma samostojen postopek, ki ga izvajamo brez vnosa aktivnih sestavin v kožo. Njegov namen je povečanje sinteze kolagena v srednji plasti kože, ki jo imenujemo dermis.

Okno priložnosti za vnos različnih aktivnih učinkovin pa lahko v salonu izkoristimo po končani fazi vnetja.Tu veljajo številne zakonitosti kaj vnašati in kdaj. Na to temo obstaja veliko število študij. Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov koža tvori nov kolagen, ki omogoča, da se gubice zgladijo na naraven način. Ker se poveča volumen vaše kože (volumen srednje plasti kože – dermisa se poveča zaradi nastanka novega kolagena) se posledično izboljša tonus oziroma čvrstost kože. Cilj microneedlinga je, da izboljšamo funkcije in videz kože.

Microneedling deluje na principu mehanskega spodbujanja dermisa, kjer se nahajata kolagen in fibroblast, to je celica, ki proizvaja kolagen. Z njim spodbudimo tvorbo kolagena, elastina in hialuronske kisline, sestavin ekstracelularnega matrixa (ECM). S postopkom stimuliramo mehanizem celjenja in sprožimo dva postopka, ključna za pomlajevanje kože: kolagenezo (tvorba novega kolagena v koži) in angiogenezo. Sproži se proces celjenja, med katerim se spodbudi izločanje rastnih faktorjev, izrazito se poveča regeneracija, posledica pa je sinteza kolagena in izgradnja normalne, zdrave mreže vezivnih in elastičnih vlaken. Poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta in bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež.

Tekom procesa celjenja številnih miniaturnih vbodov v kožo, se tvorijo nov visokokakovostni kolagen, elastin in hialuron, kar omogoča glajenje gub in izboljšanje čvrstosti kože na naraven način.

K rezultatom microneedlinga pripomorejo oziroma ga izrazito povečajo prehranski dodatki, kolagenski peptidi oziroma aminokisline, ki jih telo potrebuje za izgradnjo novega kolagenskega vlakna in pa C vitamin, ki je kofaktor pri sintezi kolagena in je za njegovo izgradnjo nujen. Dodatki so še posebej pomembni, če v telo ne vnašate dovolj beljakovin.

Kaj se dogaja v vaši koži po microneedlingu?

Telo začne izvajati proces celjenja ran. Sliši se malo strašno, ampak to je povsem naraven, željen in neizbežen proces. Pri microneedlingu ne gre dejansko za rane, le za mikropoškodbe. In v temu procesu regeneracije se začnejo graditi nova kolagenska vlakna. Po microneedlingu pa nastopi proces celjenja rane, ki poteka v več fazah. Ker pri pravilno izvedenem postopku ni prisotnih tujkov, prva faza izzveni hitro in prične se regeneracija vaše kože. Tvorba novega dragocenega kolagena in s tem pomlajevanje kože.

Kdaj je terapija priporočljiva?

Microneedling vidno vpliva na zmanjšanje globine gub in povečanje čvrstosti oziroma tonusa kože. Zakaj? Z novo nastalim kolagenom koža pridobi na volumnu. Zaradi nastanka novega kolagena pa se poveča debelina kože. Glede na to, da kolagen predstavlja kar neverjetnih 70 % debeline naše kože, je še kako pomemben in s terapijami za povečanje kolagena, preprosto sprožimo proces nastanka novega in tako na naraven način dosežemo večji volumen in debelino kože.

S postopkom obnovimo tudi epidermis. Zelo dobrodošel in učinkovit pa je tudi za zmanjševanje brazgotin (ki so pogosto tudi posledica aken) in izboljšanje izgleda strij.

Microneedling je tretma za izboljšanje strukture kože. S postopkom dosežemo vidno izboljšanje izraznih/mimičnih gub, elastotičnih gub in zmanjšanje pigmentacij. Je odlično orodje v boju proti prezgodnjemu, vidnemu staranju kože, na katerega vpliva naš življenjski stil (ekstrinzično staranje). Ker se poveča debelina kože, se posledično poveča čvrstost.

Odlične rezultate lahko dosežemo tudi pri fotopoškodovani kože, kjer je razgradnja kolagena povzročena zaradi vplivov UV žarkov.

Z microneedlingom dosežemo vidne rezultate pri izboljšanju brazgotin, pri širokih porah in strijah. Zelo dobre rezultate daje pri obnavljanju rasti dlak (lasišče).

Po terapiji …

Je običajno prisotna rdečica, ki je najbolj intenzivna prve 4 ure, nato pa prične izginjati. Občutek na koži je podoben, kot če bi nas rahlo rahlo opeklo sonce. V 3-4 dneh zaznamo vidno bolj gladko in pomlajeno kožo. Pravi rezultati pa so vidni šele približno 2 meseca po terapiji. Postopek ponovimo čez 14 dni (planiranje postopka microneedlinga je individualno in glede na problematiko in stanje kože, zato so navodila lahko nekoliko drugačna).

V zadnjem času je vse bolj v ospredju tudi kombinacija microneedlinga in radiofrekvence, ki daje odlične rezultate tako za pomlajevanje, kot tudi za zmanjševanje brazgotin in težav z nečisto kožo. Postopek radiofrekvenčne iglične mezoterapije je trenutno tudi eden najbolj učinkovitih za povečanje čvrstosti kože v spodnji polovici obraza, ob čeljustni kosti.

In ne pozabite! Prevladujoč mehanizem staranja kože je fotostaranje. UV žarki nepovratno razgrajujejo vaš kolagen, zato zaščitite svojo kožo prav vsak dan. Ta je vaš najdragocenejši plašč, ki ga nosite celo življenje. Negujte jo z ljubeznijo, spoštovanjem, znanjem in kakovostjo. Obrestovalo se vam bo!

HydraFacial

HydraFacial

Za tiste, ki še niste seznanjeni, je HydraFacial nega medicinskega razreda, ki očisti vaše pore in navlaži kožo. Na voljo je po vsej državi v licenciranih zdravstvenih ustanovah ali kjer je prisoten certificiran estetik HydraFacial. Štiristopenjski tretma vključuje čiščenje, piling, ekstrakcijo in vlaženje kože s serumi, ki se vnesejo v pore s pomočjo HydraPeel Tip, naprave, podobnega pisalu.

Ta profesionalni postopek temelji na vrtinčnem delovanju kisika, lahko pomaga pri zdravljenju različnih kožnih stanj, vključno z aknami, suhostjo in gubami. HydraFacial pomaga izboljšati splošno teksturo, ton in videz kože. To je posledica globokega pilinga, ki očisti vaše pore, odstrani umazanijo in omogoči boljši prodor serumov za obraz, prilagojenih vašemu tipu kože.

Nega zagotovi:

 

 • intenzivno limfno drenažo (odvajanje toksinov iz obraza)
 • odstrani odmrle kožne celice, umazanije in odvečni sebum z HYDRA MIKRODERMOABRAZIJO (globinski piling, ki povzroči takojšnjo zgladitev strukture kože)
 • globoko hidracijo in oksigenacijo (obraz in vrat) z vlažilnimi in hranilnimi serumi (kože se ta v trenutku napne, postane rožnata in sijoča) nanos hialuronske kisline, ki zaradi svoje nizke molekularne mase prodre v globje plasti kože in pomaga koži povrniti lastno zalogo vlage in deluje s takojšnjim učinkom napetega videza.
 • Spodbudimo sintezo kolagena in elastina
 • Izboljšanje znakov staranja (zmanjša fine linije in gube, poveča čvrstost, izenači ton, teksturo)
 • Zmanjšanje razširjenih por
 • Tretma zagotavlja odlične in vidne rezultate: bolj čvrsta, napeta in vitalna koža, izboljšanje njenega tonusa, tekstura kože postane bolj gladka in polna, obrazne poteze se zmehčajo. Na videz koža izgleda bolj rožnata, mladostna, spočita, sijoča in sveža,
 • Kot rečeno, njeni učinki trajajo dlje kot druge nega obraza. Vztrajnost in sistematičnost je ključ do uspeha. Povrhnjica se nenehno obnavlja in vsak mesec zraste popolnoma na novo. Zato so za obnovo in vzdrževanje načeloma optimalni postopki v razmaku 14 do 21 dni, predlagamo 4-5 obiskov
 • po tretmaju je potrebna zaščita pred soncem 2-3 dni.

CO2 CARBOXY THERAPY

Naša revolucionarna karboksi nega, brez uporabe igle, pomaga izboljšati kožni metabolizem,  naravno proizvodnjo kisika in  zagotavlja globinsko hidratacijo kože. Koža že po prvi uporabi postane bistveno svetlejša, bolj sveža, gladka in polna. Izjemno učinkovita metoda pri izboljšanju aken, modric in oteklin.  Tretma se lahko izvaja na predelu obraza in telesa. Rezultat, ki ga z CO2 masko dosežemo je viden takoj po negi.

Karboksiterapija je profesionalna medicinska tehnika, ki so jo doslej izvajali le dermatologi in plastični kirurgi z injiciranjem. Z razvojem tehnologije smo prišli so točke, ko se lahko karboksi terapija izvaja s pomočjo CO2 gela in obraznih mask. Pionirji na tem področju so razvili revolucionarni izdelek “CO2 CARBOXY COMBO” ki  nam omogoča breziglično karboxy terapijo. Z združevanjem gela in maske se pod površjem tkiva ustvarja CO2 plin, ki neprekinjeno deluje kot nosilec kisika. Kot rezultat te kemične reakcije, se hranilne snovi vgradijo v tkivo in odstranijo se vsi škodlijivi toksini. Edinstva vloga maske CO2 CARBOXY COMBO je v razgradnji podkožne maščobe, aktivaciji sinteze beljakovin kar privede do večje elastičnosti kože, izboljšanja aknaste kože ter ohranjanja vlage v tkivu. Neinjekcijska (neinvazivna) karboksi terapija je tehnika za nasičenje kože z ogljikovim dioksidom. Molekule plina ogljikovega dioksida so zelo majhne. Ko prodrejo v kožo, pride do stradanja s kisikom. Koža je prisiljena proizvajati več kisika s povečanjem krvnega obtoka, izpiranjem limfnega sistema ter spodbujanjem celične presnove in proizvodnje kolagena. Po postopku lahko stranke vidijo takojšnje rezultate. Koža je videti napeta, navlažena, sveža in svetla. Izboljša elastičnost kože, zmanjša gube in poveča hidracijo.

Nega problematične kože

Postopek nege je poseben zaradi atravmatičnega pristopa, brez uporabe vroče pare, z uporabo visokokakovostnih preparatov za nego problematične kože. Rezultat je opazen že po prvem tretmaju. Koža je pomirjena, pore zožene, koža gladka in sijoča. Glavne sestavine so: sadne AHA kisline, kafra, salicilna kislina, vitamin C, retinol ter rastlinski izvlečki.

Rezultati:

 • uravnavanje delovanja žlez lojnic
 • blago dezinfekcijsko delovanje
 • zmanjšanje nastanka mozoljčkov

Problemi kože:

Mastna koža z razširjenimi porami, problematična in nečista  koža ( akne..), učinkovita priprava kože obraza za nadaljnje posege (kozmetične in injekcijske), nega problematične kože hrbta in dekolteja.

Glavne sestavine:

kafra, salicilna kislina, sadne AHA kisline, cinkov oksid, retinol.

Dodatne sestavine:

benzojska kislina, ekstrakti granatnega jabolka, zelenega čaja, smokve, hamamelisa ter olje acai (asaj).

Prednost terapije:

Ne izsuši povrhnjice, preparati delujejo blago dezinfekcijsko, možnost čiščenja tudi občutljive in suhe kože. Po procesu je koža pomirjena in urejena. Svetujemo uporabo kozmetike za domačo uporabo.

Opis in učinki:

Učinkovit in sodoben postopek čiščenja kože brez uporabe vroče pare. Koža je po postopku pomirjena, urejena, pore so ožje in enotna barva kože.

Diamantni piling

S pomočjo izbranih negovalnih izdelkov in preparatov lahko odstranimo različne vrste nečistoč in poskrbimo za ponoven sijaj na vaši koži.

Ko koža razvije nečistoče in odmrlo kožo, izgubi svojo sijočo privlačnost in naravno teksturo. Če želite, da vaša koža ostane sijoča, brez nadaljnjih poškodb in hudih kožnih stanj, jo morate negovati. Diamantni piling je primeren in varen skoraj za vse tipe kože. Odsvetujemo ga pri ljudeh s tanko in občutljivo kožo. Diamantna konica učinkovito deluje na kožo z odstranjevanjem nečistoč in luščenjem kože, odstranjevanjem ogrcev in globinskega vlaženja, mehčanja kože. Med zdravljenjem celo podvaja fine linije, madeže in lise. Med procesom pilinga so pore globoko očiščene, kar poveča produkcijo kolagena,  izboljša ton kože in teksturo. Posamezni rezultati se razlikujejo od stranke do stranke.

Priporočamo pri negi starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege), utrujene in izsušene od sonca poškodovane kože, mastne kože z razširjenimi porami, kože nagnjene k aknam, različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

S kombinacijo kozmetične nege in ultrazvoka dosegamo boljše in hitrejše rezultate.

Z ultrazvočnim tretmajem se pospeši cirkulacija v tkivu in poveča prepustnost celičnih membran. Ultrazvok nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi globje in intenzivneje. Tretma z ultrazvokom omogoča globinsko vlaženje in hranjenje kože, deluje proti drobnim gubam, primeren pa je tudi za nego suhe kože.

Tretma z ultrazvokom se izvaja neposredno na koži, je dokazano učinkovit, pušča vidne rezultate in je popolnoma neboleč.

Po posegu je koža pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, koža je bolj elastična.

Kislinska nega za OBČUTLJIVO KOŽO - HYDRA SOOTHING PEEL (GLOBINSKA HIDRACIJA)

PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.  Priporočljivo za piling kože, ki je nagnjena k občutljivosti/reaktivnosti na AHA.  Kombinacija kislin za obnovo kože, ki je občutljiva na alfa hidroksi kisline. Visoka koncentracija polihidroksi kislin mu daje odlično vlažilno moč, ne spreminja kožne pregrade in ne iritira kože.

Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Da bi preprečili ta učinek, je program PROBIOME PEEL dopolnjen s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom za obnovitev ravnovesja v koži. Znanstvena natančnost in izkušnje podjetja Skeyndor zagotavljata učinkovitost in regeneracijsko moč pilinga Probiome zahvaljujoč individualno prilagojenemu pilingu z rezultati, vidnimi že po prvi negi. PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.

Pomembno!

Pri tej negi vam pripada POST PEEL PROBIOME SET (3 izdelki za 7-dnevno obnovitveno terapijo za popolno regeneracijo in obnovo kože doma). Bistveni kompleks za zaščito kože v dneh po salonskem piling tretmaju zagotavlja največjo učinkovitost in obnovitveno moč.

Kislinska nega za PUSTO KOŽO - ULTRA ILLUMINATING PEEL - BLEŠČEČ VIDEZ

PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.  Kombinacija kislin, oblikovanih za osvetlitev obraza in oživitev polti. Njegova visoka koncentracija polikislin skupaj z derivatom askorbinske kisline zagotavlja visoko antioksidativno in energijsko moč za obnovljeno, sijočo kožo. Priporočljivo za piling puste ali devitalizirane kože.

Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Da bi preprečili ta učinek, je program PROBIOME PEEL dopolnjen s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom za obnovitev ravnovesja v koži. Znanstvena natančnost in izkušnje podjetja Skeyndor zagotavljata učinkovitost in regeneracijsko moč pilinga Probiome zahvaljujoč individualno prilagojenemu pilingu z rezultati, vidnimi že po prvi negi. PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.

Pomembno!

Pri tej negi vam pripada POST PEEL PROBIOME SET  (7-dnevna obnovitvena terapija za popolno regeneracijo in obnovo kože doma). Bistveni kompleks za zaščito kože v dneh po salonskem piling tretmaju zagotavlja največjo učinkovitost in obnovitveno moč.

Kislinska nega za NEČISTO KOŽO - ADVANCED LIGHTENING PEEL – DEPIGMENTIRANJE

PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. 

Kombinacija kislin, oblikovana za zmanjšanje videza madežev in poenotenje tona kože. Njegova formula vsebuje kisline z antioksidativnim in čistilnim delovanjem, kar mu daje veliko sposobnost izenačevanja pigmentacije v koži. Priporočljivo za piling kože s temnimi madeži.

Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Da bi preprečili ta učinek, je program PROBIOME PEEL dopolnjen s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom za obnovitev ravnovesja v koži. Znanstvena natančnost in izkušnje podjetja Skeyndor zagotavljata učinkovitost in regeneracijsko moč pilinga Probiome zahvaljujoč individualno prilagojenemu pilingu z rezultati, vidnimi že po prvi negi. PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.

Pomembno!

Pri tej negi vam pripada POST PEEL PROBIOME SET  (7-dnevna obnovitvena terapija za popolno regeneracijo in obnovo kože doma). Bistveni kompleks za zaščito kože v dneh po salonskem piling tretmaju zagotavlja največjo učinkovitost in obnovitveno moč.

Kislinska nega za MASTNO KOŽO - PORE POLISHING PEEL ZMANJŠANJE POR

PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. 

Kombinacija kislin, ki izboljšajo videz por in zmehčajo nečistoče mastne kože. Previdno izbrana kombinacija kislin, topnih v sebumu in čistilno delovanje mu dajeta odlično sposobnost razstrupljanja in zmanjšanja videza nečistoč ter odprtih por. Priporočljivo za piling mastne kože in/ali kože z nečistočami.

Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Da bi preprečili ta učinek, je program PROBIOME PEEL dopolnjen s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom za obnovitev ravnovesja v koži. Znanstvena natančnost in izkušnje podjetja Skeyndor zagotavljata učinkovitost in regeneracijsko moč pilinga Probiome zahvaljujoč individualno prilagojenemu pilingu z rezultati, vidnimi že po prvi negi. PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.

Pomembno!

Pri tej negi vam pripada POST PEEL PROBIOME SET  (7-dnevna obnovitvena terapija za popolno regeneracijo in obnovo kože doma). Bistveni kompleks za zaščito kože v dneh po salonskem piling tretmaju zagotavlja največjo učinkovitost in obnovitveno moč.

Kislinska nega za ZRELO KOŽO - AGE SMOOTHING PEEL – FOTOSTARANJE

PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože. 

POŠKODBE OD FOTOSTARANJA Kombinacija kislin za glajenje kože in ublažitev znakov staranja. Njegova sestava AHA in kislin z antioksidativnim učinkom mu daje odlično sposobnost, da obnovi videz kože in nevtralizira proste radikale, ki povzročajo prezgodnje staranje. Priporočljivo za piling fotostarane, nagubane in/ali ohlapne kože.

Kemični pilingi pustijo kožo izpostavljeno in ranljivo. Da bi preprečili ta učinek, je program PROBIOME PEEL dopolnjen s kislinami z inovativnim multibiotičnim kompleksom za obnovitev ravnovesja v koži. Znanstvena natančnost in izkušnje podjetja Skeyndor zagotavljata učinkovitost in regeneracijsko moč pilinga Probiome zahvaljujoč individualno prilagojenemu pilingu z rezultati, vidnimi že po prvi negi. PROBIOME PEEL, profesionalna linija kemičnih pilingov za napredno nego, ki pospešijo regeneracijo kože in obnovijo mikrobiom kože.

Pomembno!

Pri tej negi vam pripada POST PEEL PROBIOME SET  (7-dnevna obnovitvena terapija za popolno regeneracijo in obnovo kože doma). Bistveni kompleks za zaščito kože v dneh po salonskem piling tretmaju zagotavlja največjo učinkovitost in obnovitveno moč.

ULTRAZVOČNO ČIŠČENJE

Ultrazvočno čiščenje obraza je napredna funkcija ultrazvoka, ki ima s posebnim aplikatorjem možnost čiščenja kože. Posebna ploščica deluje na kožo tako, da proizvaja ultrazvočno vibriranje, ki na koži povzroči, da nečistoče »zvibrira« na površje, kjer jih istočasno tudi postrga stran. Akne in mozolji se tako zelo kvalitetno odstranijo brez poškodb tkiva. Tudi za ogrce ni težav. Gre dobesedno za izpihovanje por in ogrcev brez neprijetnega stiskanja ter povzročanja rdečice in vnetij. Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv, posledično se tkivo segreje, kar s pridom uporabljamo za rehabilitacijske namene. Terapija pospeši cirkulacijo krvi in tvorbo kolagena, s čimer prispeva k učinkovitejši naravni obnovi kože in podkožnega tkiva.

Ta funkcija se lahko uporablja tudi namesto vapozona. Nekateri ljudje imajo občutljivo kožo in ne prenašajo vročine, drugi imajo občutek dušenja, ko jim para brizga v obraz. V teh primerih se lahko visokofrekvenčni ultrazvočni čistilec kože uporabi za samostojno čiščenje.

Pri terapiji vam tudi na roko nataknemo drugi pol galvanskega toka.

Delovanje ultrazvoka v kombinaciji z galvanskim tokom:

S kombinacijo kozmetične nege in ultrazvoka dosegamo boljše in hitrejše rezultate.

Z ultrazvočnim tretmajem se pospeši cirkulacija v tkivu in poveča prepustnost celičnih membran. Ultrazvok nam omogoča, da v kožo vnašamo nujno potrebne snovi globje in intenzivneje. Tretma z ultrazvokom omogoča globinsko vlaženje in hranjenje kože, deluje proti drobnim gubam, primeren pa je tudi za nego suhe kože.

Tretma z ultrazvokom se izvaja neposredno na koži, je dokazano učinkovit, pušča vidne rezultate in je popolnoma neboleč.

 • globinsko očisti pore
 • temeljit piling brez poškodb in rdečice
 • odstrani odmrle celice in ostale nečistoče
 • razstruplja kožo
 • spodbuja nastanek kolagena in elastina
 • omogoča boljše vpijanje kozmetičnih izdelkov
 • odstranjuje ogrce
 • izboljšuje cirkulacijo in limfni pretok
 • mikromasaža
 • stimulira tvorbo novih celic
 • primerno tudi za zelo občutljivo kožo
 • zmanjšuje gubice in izrazne linije.

Nega obraza z ULTRAZVOKOM

Ultrazvok prinaša tako kratkoročne, takojšnje spremembe kot tudi veliko daljše rezultate. To počne na več načinov. Toplota in vibracije ultrazvoka so lahko zasnovani tako, da proizvajajo toplotne učinke na različnih globinah kože in globljih tkiv. Toplota, ki jo proizvajajo ultrazvočni valovi, poveča pretok krvi, saj fibroblasti, najpogostejše celice v koži, pomagajo koži, da se pomladi in poveča proizvodnjo kolagena. Ultrazvočni valovi lahko tudi selektivno poškodujejo kožo, da sprožijo naravni odziv zdravljenja. Ti kombinirani toplotni učinki povzročajo dviganje, napenjanje in učvrstitev kože, ki jo lahko občutimo po ultrazvočni terapiji. Izboljšave so posledica rasti novega kolagena in ravnanja elastinskih vlaken v koži.

Ultrazvočna energija, uporabljena na ta način, izboljša tudi površinsko plast kože, jo lušči in zgladi, kar vodi do izboljšanja barve in polti kože.

Raziskovalci so ugotovili, da lahko ultrazvočna energija začasno spremeni strukturo zunanje plasti kože, kar olajša lokalno uporabo, da doseže notranje plasti tkiva. Hitra nihanja, ki jih povzroča ultrazvočna energija, spremenijo prepustnost celičnih membran in povečajo aktivnost fibroblastov in tvorbo kolagena.