Globinsko čiščenje obraza

Da bi vaša rutina za nego obraza bila čimbolj uspešna, je zelo pomembno, da uvedete pravilen red uporabe izdelkov. Če še niste prepričani po kakšnem postopku bi moralo iti, smo tu mi, da vam pomagamo. Za vas smo pripravili natančen režim zdravljenja kože obraza, ki bo postala vaša rutina, takoj ko se je boste navadili. Nega je namenjena globinskemu čiščenju in vzpostavitvi ponovnega ravnovesja pri nečisti in mastni koži.

Intenzivno, a kljub temu nežno čiščenje, tvori podlago za vsako učinkovito obravnavo, kajti učinkovine se v kožo ne morejo, ali pa se samo delno vpijajo, če koža predhodno ni intenzivno očiščena. Pri globinskem čiščenju obraza uporabljamo izdelke NEOVITA.

Vsi izdelki NEOVITA so brez vseh konzervansov in sledijo zahtevnim pravilom Salutogene Beauty koncepta NEOVITA. Glede na vašo problematiko bo izvedena primerna nega, katera vodi do izboljšanja stanja kože, zmanjšanja nečistoč ter ponovnega izbruha novih mozoljev. Za uspešne rezultate priporočamo 4 tretmaje izvedene v 2 mesecih.

Globinsko čiščenje vsebuje:

 • Površinsko čiščenje
 • Peeling
 • Mehčanje kože
 • Globinsko čiščenje
 • Ampulo
 • Masažo
 • Masko

Antiage nega

Ker se naše telo stara, se z njim upočasnjuje tudi proizvodnja naravnih beljakovin in drugih spojin. Posledica tega je razvoj simptomov, kot so več ali manj obrazne gubice, utrujenost in zmanjšana kakovost kože. Poleg tega, leta stresa in izpostavljenost vremenskim in drugim okoljskim razmeram, naredijo človeško telo bolj ranljivo. S staranjem se izgubi mladosten pogled, ki lahko resno ogrozi človekovo samozavest. Vendar pa zaradi najnovejših kozmetičnih preparatov, zdaj mogoče odstraniti in zdraviti simptome zrelejše kože, kar vam daje mlajši videz in občutek vitalnosti. Anti-age tretma zgladi površino kože, jo navlaži, stimulira celično obnovo, povrne volumen in čvrstost.

Nega vsebuje:

 • Površinsko čiščenje
 • Mehčanje kože
 • Peeling
 • Serum
 • Maska
 • Masaža
 • Nanos bogate kreme ali seruma

Diamantni piling

S pomočjo izbranih negovalnih izdelkov in preparatov lahko odstranimo različne vrste nečistoč in poskrbimo za ponoven sijaj na vaši koži.

Ko koža razvije nečistoče in odmrlo kožo, izgubi svojo sijočo privlačnost in naravno teksturo. Če želite, da vaša koža ostane sijoča, brez nadaljnjih poškodb in hudih kožnih stanj, jo morate negovati. Diamantni piling je primeren in varen skoraj za vse tipe kože. Odsvetujemo ga pri ljudeh s tanko in občutljivo kožo. Diamantna konica učinkovito deluje na kožo z odstranjevanjem nečistoč in luščenjem kože, odstranjevanjem ogrcev in globinskega vlaženja, mehkčanja kože. Med zdravljenjem celo podvaja fine linije, madeže in lise. Med procesom pilinga so pore globoko očiščene, kar poveča produkcijo kolagena,  izboljša ton kože in teksturo. Posamezni rezultati se razlikujejo od stranke do stranke.

Priporočamo pri negi starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege), utrujene in izsušene od sonca poškodovane kože, mastne kože z razširjenimi porami, kože nagnjene k aknam, različnih vrstah brazgotin.

Največji učinek dosežemo pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene, uvele kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Metoda je zelo uspešna pri mastni koži, nagnjeni k aknam, kjer so moteče predvsem povečane in zamašene lojnice, koža pa se neprijetno sveti.

Po posegu je koža pomlajena, površinske gubice se zmanjšajo, tonus se izboljša, koža je bolj elastična.

Ultrasonic

Raziskave so pokazale, da Ultrasonic deluje na globlji ravni v primerjavi z mnogimi drugimi tradicionalnimi obraznimi tehnikami. Je popolnoma varen in zelo učinkovit, brez izpadov, rdečine ali bolečine.

Ultrasonic nega obraza je priporočljiva za vse vrste kože, vendar je pokazala izjemne rezultate za tiste s težavami s kožo ali aknami. Je mehansko globinsko čiščenje, za katerega je značilno da je povsem neboleče. Priporočljivo je tudi tistim, ki iščejo alternativo proti staranju zaradi fantastičnih lifting lastnosti, povezanih z to metodo.

Kozmetičarka nežno očisti kožo z masažnimi gibi. Stranka mora biti sproščena, saj tako lahko dosežemo sproščenost njene kože ter odprtost por do te mere, da dosežemo največjo korist celotne nege. Med prvim korakom ultrazvočne nege obraza se ultrazvočna spatula uporablja za odstranjevanje odmrle kožne celice. Te mrtve kožne celice ponavadi izsušijo kožo in povzročijo, da postane videz kože brez sijaja in tonusa. Naslednji korak nege je postopek pilinga. Tukaj ultrasonična spatula zelo hitro zažene vodo v kožo, ta pa iztisne umazanijo, ki je ostala ujeta v globini por. Tretji korak je lahko zelo prilagojen strankinem tipu kože. Izbere se naravni vitaminski serum, z ultrasonično spatulo ponovno dosežemo globoko prodiranje seruma v obraz, kar omogoča, da doseže globlje mesto, običajni serumi običajno ne. Nazadnje, končni nanos maske in kreme, katera povrneta vlažnost in sijaj koži.

NAROČI SE ONLINE ALI POKLIČI NA 040 597 666