Klasična pedikura

»Človeško stopalo je mojstrovina inženirstva in umetniško delo. » 

(Leonardo Da Vinci)

 

Pedikura je terapevtsko zdravljenje za vaše noge. Je odličen način, da zagotovite redno nego za svoja stopala, katera je vse večja, prav tako pri ženskah in moških. Negovana stopala so pokazatelj za celostno nego telesa. Koža na stopalih se stara hitreje, kot koža na ostalih delih telesa, saj je podvržena številnim zunanjim vplivom (oblačila, obutev itd.) in so najbolj obremenjeni del našega telesa. Kompletna nega stopal, katero nudimo v našem salonu, bo naredila vaše noge lahkotnejše ter lepše.

Tradicionalna pedikura se začne s kopeljo, katera osveži vaša stopala. Vaše noge so namočene v topli, dišeči vodi, katera zmehča kožo – kot mini-jacuzzi za vaše noge.

Obravnava nego suhe kože, odstranjevanje trde kože na peti in nego obnohtne kožice, nohtov.

Na koncu vaše pedikure si lahko privoščite kakovostni klasični lak ali permanentni (Shellac) za nohte.

Dober pediker bo privedel do tega, da bodo vaše noge izgledale čudovito!

Permanentno lakiranje

Permanentni lak je danes najbolj priljubljen izdelek za nohte na trgu. Ta poltrajna obstojnost laka so sanje vsake ženske, ki želi popolne nohte za 14 dni. Shellac je kombinacija gela in laka v enem. Je “stalna” manikirska opcija, katera se obdrži na nohtih minimalno dva tedna. Za sušenje laka se uporablja LED-svetloba, katera posuši lak in zagotavlja gladke, lepe in dolgotrajne rezultate. Shellac prav tako prekrije nepravilnosti nothov, saj se popolnoma spoji z njimi ter jih ščiti pred zunanjimi dejavniki.

Odstranjevanje permanentnega laka

Glede na to, da nam je skrb za nohte na prvem mestu, se odstranjevanja Shellac-a, lotimo zelo pazljivo. Pri tem uporabimo tekočino za odstanjevanje Shellac-a. Najprej Shellac nežno zmatiramo z BLOK PILICO, da odstranimo sijaj (ker se potem veliko lepše in hitreje ostale plasti raztopijo).

Nato na vatno blazinico v velikosti nohta nanesemo ODSTRANJEVALEC UV LAKA, zavijemo z FOLIJO ZA OSTRANJEVANJE vsak noht posamično. Večina gel laka se je raztopila v max.10 min. Če še kaj ostane na nohtih, podrgnemo z leseno palčko. Nohte za konec spoliramo in nahranimo s kremo, ki učinkovito mehčajo in gladijo kožo na rokah. Za nego nohtov dodamo hranljive kapljice, ki poskrbijo za globinsko nego nohtov.